top of page

Magazijnier - Chauffeur (B)  ( M/V/X )

Talen: NL/FR/ENG

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hrm@tonickx.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Doos scannen voor verzending
Verhuizers werken
Service Van

Magazijnier @ Tonickx...  Jouw nieuwe functie?

 

Tonickx is een innoverend en vooruitstrevend familiebedrijf waar een gepassioneerd en enthousiast team damesmode ontwerpt en produceert. Onze creaties worden geleverd aan nationale en internationale moderetailers en merken. De creaties worden geproduceerd in onze eigen ateliers dicht bij Europa waardoor we op een zeer duurzame manier snel kunnen reageren op de laatste mode trends.

Je hoeft zelf geen fashion-beest te zijn om deze job te doen, maar houdt daarentegen van het werken in een magazijn, een job waarin je bij Tonickx heel polyvalent aan de slag zult kunnen. Je zult verantwoordelijkheid krijgen, zelfstandig te werk kunnen gaan in een omgeving met dynamiek en uitdaging en tegelijk terechtkomen in een familiale omgeving.

Hoe zullen jouw dagen worden gevuld? 

 

Magazijnier

Je bent iemand die graag druk in de weer is om je magazijn goed te organiseren. Met een kritische blik bekijk je of er dingen kunnen verbeterd worden in het magazijn en streef je naar een efficiënte werking. Organisatie van het magazijn betekent ook het mee opvolgen van de cijfers, inboeken en controle van leveringen enz..

Je staat paraat om alle goederen te ontvangen, op te slaan en te verzenden en dit met oog op een goede timing. Bij onvoorziene omstandigheden in het logistieke gebeuren, ben je niet snel van slag en komen je planmatige skills naar boven. Je zoekt graag snel naar een oplossing om de levering of verzending nog in goede banen te leiden.

Je krijgt energie door het voorbereiden van bestellingen, het op punt zetten van logistieke planningen en het opvolgen van de leveringen.

Deadlines of verschillende taken tegelijk maken weinig indruk op jou. Stressbestendig als je bent, handel je die dan ook professioneel en kwalitatief af.

Je kan je job in het magazijn zelfstandig uitvoeren, maar staat wel regelmatig in contact met andere collega’s om verder af te stemmen omtrent de goederenflow. Ook andere diverse klusjes neem je graag op in je takenpakket.

Chauffeur


Naast het werk in het magazijn, zal je zelf ook bepaalde leveringen bij de klanten doen en krijg je een aantal taken toegewezen op de baan (bv. ophalen stoffen, keuringen wagens, …). Ook hierin krijg je zelfstandigheid en bepaal je zelf je organisatie voor deze taken.

Je houdt ervan om ook contacten te hebben met de klanten van de firma en hen bij te staan wanneer zij vragen hebben of als er een probleem is.
 

Onze ideale kandidaat

 • Kan reeds een aantal jaar ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie;

 • Spreekt vloeiend Nederlands, en kan zichzelf verhelpen in het Frans en Engels;

 • Beschikt bij voorkeur over een heftruckbrevet;

 • Is in een goede fysieke conditie;

 • Kan om met onvoorziene omstandigheden en deadlines;

 • Houdt ervan om verantwoordelijkheid op te nemen en kan jezelf hierin goed organiseren. Je kan prioriteiten stellen en kan om met werkdruk;

 • Houdt van klantencontacten of interne contacten en bent communicatief sterk;

 • Kan zijn mannetje staan en dit op een autonome manier;

 • Neemt graag initiatief en toont ondernemingszin in je magazijn / op de baan.   

 

Wat bieden we jou aan? 

 • Een uitdagende fulltime of 4/5 functie van 38,5u of 30,5u/week (te bespreken) binnen in een familiebedrijf met korte (communicatie)lijnen, maar internationale ambities en dus heel wat ruimte om te groeien;

 • Een competitief brutoloon met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques;  

 • Leuke extraatjes zoals diverse teamactiviteiten, mogelijkheid voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, benefits @work, …;

 • Een moderne en ecologische werkomgeving, centraal gelegen vlak aan de E17, met diverse faciliteiten in het gebouw zoals een foodbar met terras en zoveel meer!

 • Last but not least: Je kan rekenen op een prettige werksfeer met ruimte voor eigen initiatief en een hecht team dat collaboratie hoog in het vaandel draagt!

 

Hebben we je interesse gewekt? Vertel dan snel over jezelf en jouw ervaring!

Want to be part of our amazing team?
Apply today!

bottom of page