top of page

Patroonmaker ( M/V/X )

Language: Nederlands

Ben je gebeten door mode en patronen? Dan leren wij jou graag kennen!

We zijn op zoek naar een dynamische patroonmaker om ons team te versterken.

pattern.png
Mannelijke modeontwerper
Fitting.jpg

Patroonmaker...  

 

Je vertaalt ideeën en ontwerpen van onze stylisten in een patroon dat de basis vormt voor onze damescollectie. Door je expertise en zin voor nauwkeurigheid en design, breng je de juiste pasvorm, het juiste silhouet, de goede functionaliteit en gradering naar voor in je patroon. Je maakt de patronen in Modaris en past ze aan naargelang de verwachtingen of optimalisaties. 

 

Wie ben jij? 

Een patroonmaker met een positieve ingesteldheid, met een goede kleurperceptie en aandacht voor detail. Alhoewel we met ontwerpsoftware Lectra werken, zijn creativiteit en tekenvaardigheid zeker ook een plus. Je bent een teamplayer en bent bereid om de handen uit de mouwen te steken om het team van de patroonmakers bij te staan. Je bent gedreven en hebt goede communicatie skills.

 

Je hebt bij voorkeur:

  • Een confectie-technische opleiding en/of opleiding Lectra (V8) genoten

  • 2 jaar ervaring als patroonmaker en dit met een Lectra-CAD systeem om patronen te ontwerpen

  • Technisch inzicht in patronen, ontwerp en stoffen

  • Kennis Office en interesse in digitale processen

  • Goede kennis Nederlands is noodzakelijk, gemiddelde kennis Engels en Frans

 

Wat bieden we jou aan? 

Tonickx is al meer dan 25 jaar actief in de modewereld en volgt de trends in fashion op de voet. Ook jij zal jouw steentje kunnen bijdragen en ideeën aanleveren.

 

Je komt terecht in een firma met familiale sfeer en zal terechtkomen in een team waarbinnen je als waardige collega opgenomen zal worden. Je gaat hecht in team werken samen met de patroonmakers en stylisten, maar krijgt ook de kans om ook met onze klanten contact te hebben.

 

We hebben verdere internationale ambities, waardoor er heel wat ruimte is om verder te groeien en te specialiseren, maar waarin er ook ruimte is om mee out of the box te denken.

 

Binnen Tonickx hebben we aandacht voor welzijn in fijne teammomenten, apero’s, secret santa,… maar ook voor persoonlijke begeleiding en opleidingen op maat. We bieden jou een aantrekkelijk en divers salarispakket aan.

 

Hebben we je interesse gewekt? Vertel dan snel over jezelf en jouw ervaring!

Want to be part of our amazing team?
Apply today!

bottom of page